95% van de belangrijkste WordPress websites bevatten deze plugins!

Je wilt een nieuwe website starten met behulp van WordPress, maar je hebt geen idee welke plugins van essentieel belang zijn voor een succesvolle website. Ik heb voor jou een aantal plugins op een rijtje gezet die zeker een aanvulling zijn voor jouw website.

W3 total cache plugin

#1. W3 Total Cache: Maak je website sneller en verbeter je posities in de zoekmachines.

W3 Total Cache zorgt ervoor dat de bestanden van je website gecached worden. Caching houdt in dat de statische content niet iedere keer geladen hoeft te worden. Wijzigingen in statische content worden ook niet direct doorgevoerd. De laadtijd van je website gaat drastisch omlaag en je website wordt een stuk sneller. Bekijk hier de website.

WordPress SEO door Yoast

#2. Yoast: WordPress SEO zorgt dat jouw website gevonden wordt via Google.

De WordPress SEO plugin wordt gezien als de beste SEO plugin. Automatisch sitemaps realiseren, unieke meta-beschrijvingen, uniek titels per pagina en je kunt controleren of de keyword-density voldoet. Voor alle functies van de WordPress SEO plugin kun je deze link raadplegen, wil je WordPress SEO zonder de back-end van WordPress downloaden en online zetten dan kun je deze website bekijken.

Google Analytics Plugin

#3.  Google Analytics voor WordPress: Analyseer jouw websitegegevens.

Er zijn nog veel mensen die niet gebruik maken van deze handige plugin. Zorg dat je code van je thema schoon blijft en implementeer deze plugin. Je kunt via de back-end inzicht krijgen in de diverse zoekresultaten, aantal kliks en posities in Google. De succesvolle plugin is ook nog eens gemaakt door dezelfde maker van Yoast: WordPress SEO plugin. Je kunt de plugin hier verkrijgen.

Webwinkel beginnen

#4.  Woocommerce: Een professionele webwinkel beginnen.

Je wilt graag een webshop beginnen maar je hebt geen idee hoe je een website moet beheren? Bekijk nu de Woocommerce plugin voor WordPress. Waarom is deze plugin een aanrader? Woocommerce heeft ervoor gezorgd dat je zonder technische kennis gemakkelijk een professionele webshop kunt inrichten en beheren. Wil je meer weten over het configureren van WordPress? Bekijk dan deze website.

Contact Formulier voor WordPress

#5. Contact form 7: Gemakkelijk een contactformulier opzetten voor WordPress

Geen ervaring in het realiseren van een contactformulier? Geen probleem! Met behulp van de “Contact form 7 plugin”  kun je gemakkelijk en snel een formulier opstellen.
Je kunt ook gemakkelijk aanpassen of er automatisch een e-mail gegenereerd moet worden.

Bovenstaande plugins zijn zeker een aanrader voor jouw website, ben je opzoek naar nog meer betrouwbare plugins?

Bekijk nu de Top 10 WordPress Plugins!

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: